Söndag den 29e Januari 2012

Hej Nu var denna söndag snart  till enda  denna helg  har gått fort tycker jag. Igår Lördag var vi till hallstavik och fikade hos  mamma  och pappa det var länge sen man var till dom och fikade sen skulle vi hämta papprena till roslagsbostäder  men dom hade mamma redan skickat in. Bra var det men jag måste endå ta en promenad till deras kontor  för att  lämna  dom ett papper till sen  är det bara att vänta.
Det tar ca 2 månader  innan vi vet om vi får  nya  lägenheten  en snygg  och stor  3a  snart slipper vi för hoppningsvis alla volvo raggare som gasar och leker  utanför fönstrena lite jobbigt  men  hoppas man snart slipper dom. Sen på Tisdag ska  jag  och fira min svägerska Annelie  som fyller år  då får jag träffa min bror  och hans  lilla  söta dotter tessan, som är den sötaste som finns men jag har min systers lilla son som e  min älskling. Det har  varit  lungt  denna  helg  har  inte gjort nån speciellt  förutom att tvättat en maskin sen  imorron har jag tvättstugan  annars har  jag inte gjort så mycket  nu när jag  har ont  i ryggen. Ska väll packa ner  lite mer saker som man  inte  behöver ha  uppe  sen får vi se vad  dagen  blir. Hoppas snart få träffa min bästa vän Lena  det var ett tag sen  vi sågs  börjar bli dax igen nu tycker jag.

Nu ska  jag göra  lite  nytta  innan det  blir  sov tajm

Ha en  bra  vecka 
mvh Anna

25/1 2012

Hej på er alla Läsare tänkte att jag skulle göra om bloggen lite så den blir lite mer läs bar. Redan  onsdag gud så dagarna går fort. Idag så fick jag prata med min super bästa kompis Lena sjöblom tänk att vi har tagit kontakt med varandra igen efter många års uppehåll hon är den bästa vännen jag har, Vi har så roligt när vi pratar med varandra nu ska vi försöka ses och göra nåt kul tillsammans.
Idag har jag inte gjort så mycket bara små packat lite för det kanske blir en flytt  i april men det får vi se hur det går inget är klart ännu så det är bara att vänta och se.

Sen undrar jag vad ni vill läsa om på min blogg skriv och tipsa om vad ni vill läsa om på min blogg.

Sen  kan jag medela att jag  kommer göra om min blogg lite så den blir  lite snyggare och lättläst.
Nu ska jag göra lite nytta här hemma ta en kopp te och en bit äppelkaka med vaniljsås.

Ha en fortsatt trevlig  kväll

mvh Anna

23e Januari

Hej på er vad tiden går fort redan 23e januari snart en ny månad redan ojoj vad fort det går. Idag  har jag  inte gjort så mycket  här hemma  packat ner  sambons data skivor  i banan låda och diskat  och tagit det lungt  och nu har jag börjat få ont  i ryggen bara det inte är  lunginflammation jag har dessutom inte tid att ligga sjuk nu för  imorron åker vi till Hallstavik eventuellt. Vi ska  titta på ekonomin som jag har  för vi har en önskan om att flytta till en 3a som vi tittat på vi behöver större  boyta samt vi vill bort från vägen utanför som stör  sen alla volvo dårar som leker på nätterna så man inte får sova. Jag  hoppas att vi får  flytta till den super mysiga 3an snart det vore så härligt att  få komma  bort från trafiken här där jag bor nu, igår  skurade jag  ur  min vita bokhylla i vardagsrummet  så nu är den ren med nu har jag bara skafferiet kvar sen  e det versta  urstädat  sen har man fått tandverk igen så nu får man snart boka tid  igen hos tandläkaren. Annars har det inte  hänt så mycket sen hoppas jag  att jag får  åka till hävrödal för  jag har rensat ur  min garderob så nu har  min brorsdotter en påse  med för små kläder  som jag inte kan ha  det är bra med brors barn som kan  ärva  lite som e för smått. sen har jag  hittat en födelsedags present till dianas mamma som fyller den sista  januari. Nu ska  jag  fortsätta med mitt  plockande  hae  en bra kväll.

Mvh Anna

RSS 2.0