Tisdag den 30e September Oj redan Tisdag

Ja som rubriken lyder så är det redan Tisdag oj vad dagarna rusar iväg.
 
Idag har det varit underbart väder vill jag lova tog en promenad på stan och kolla i butiker och hittade ett par super snygga  skor med höga klackar som kostade 399 kr och dom funderar jag verkligen på att köpa.
ikväll så lyfte vi in nya delen till sängen och borrade 2 hål iväggen för att huvudgaveln skulle skruvas fast i väggen så nu står den på plats och det vart super mysigt nu kan jag lova.
Sen blev det sprödbakad torsk med kokt potatis och citronsås till middag ikväll och det var super gott.
Nu är det bara jag  som är uppe sambon har gått och lagt sej och jag  ska snart göra det samma  får bara hoppas att jag får sova hela natten inatt för  natten som var så var jag vaken från klockan 3 till 6:20 inte kul det.
Så nu hoppas jag att man kan få sova hela natten utan att behöva vakna med världens  mag smärta och illa mående och så till på köpet så har jag fått tillbaka  hostan och förkylnings infektionen igen.
Så nu ikväll har jag legat på knä på golvet i vardagsrummet och skurat spaljeen som vi ska sätta upp igen efter renoveringen sen lär insyns skyddet även komma upp med.
Nu ska jag äta kvälls macka  innan jag tar kväller.
 
Ha en trevlig Tisdag på er alla
 
puss och kram

Måndag den 29e September

Hej på er alla!!!
Så var det Måndag igen och härligt väder har vi  nu är det det som kallas för brittsommar och den ska  hålla i sej hela veckan ut  så det är  lika bra att passa på att vara ute  i solen och njuta.
Idag blev vår balkong klar så det vart att städa av den och sopa bort allt dam och sågspån och spikar och plåtbitar.
Sen åkte vår gräsmatta på men nu ska det byggas golvtrall.
Sen monterade vi upp nya  huvudgaveln till våran säng så nu är den klar att sätta in i vårt sovrum.
Till middag vart det fläskkottletter med ris och löksås.
Och så har man hunnit med att tvätta med i tvättstugan så nu hänger det på tork i vardagsrummet.
Och snart är dom även klara med vår baksida dom satte upp listerna  till fönstrena idag så snart  åker väll byggställningen ner även där.
Sen har jag börjat lite smått och kollat på julklappar när det är inte tidigt att börja redan men måste man planera så måste man ju börja nu det är ju inte så långt kvar till jul.
 
Nu ska jag ta fram till kvälls fikat jag bakade en äppelkaka i långpanna och den vart super god receptet kommer i ett annat inlägg jag lovar.
 
Puss och kram 
 
Anna

Söndag den 28e September Mys dag på Ikea Uppsala

Hej hopp på er alla !!!!!
 
Idag vart det en mys dag på Ikea i Uppsala hela dagen.
Det första vi gjorde när vi kom in var att äta lunch jag tog kycklingfile med pommes och beasås och sambon tog nånting annat.
Sen var det bara att gå in i det stora varuhuset och shoppa loss det vart en huvdgavel till sängen  samt snygga lampor och gardinstänger till vardagsrum och kök och en del annat  så det vart en härlig dag kan jag lova.
När vi kom hem så vart det middag på pizzerian Arena vid hamnen.
Sen var det bara hem och packa upp allt och sen vart det plugga bruks anvisningen på huvudgaveln och det vill jag lova det var inte det lättaste.
Försökte montera ihop den igår förmiddag med jag gav upp.
 
Ha en trevlig Söndag kväll
 
RSS 2.0