Torsdag den 31a maj Redan

Hej hopp i alla stugor tänk vad tiden går fort redan sista maj vart tar dagarna vägen. Idag var det regningt hela dan  och jag passade på att gå ner och titta på team sportia efter nya tränings byxor för mina e borta men dom hade inga så gick jag ner mot åhlens och kollade och där hittade jag ett par svarta för 249 kr sen vid 17.45 var jag ner till ica och köpte en blå paket påse och skickade fisk mat till min svägerska. Sen vid kvart över 6 så var jag på träningspass körde spinning en stund sen gym tränade jag från 18.15 till 20.30 sen var det dusch och bastu och lite  kaffe och kaka efter kvällens träning. Sen gick jag hem och tog reda på en stor gryta med hemlagad köttfärs sås det blev 5 matlådor på det. Och nu tar man det lungt  här hemma lite trött efter en lång dag så snart ska man  krypa i säng och försöka sova: Annars har det inte hänt så mycket förutom att min bage ballat ur får se om jag blir sjuk igen har ingen större lust att vara sjuk igen men men det går väll över likaså har man pollen allergi och det är det jobbigaste som finns tur det finns medeciner säger jag bara.

Ha en trevlig  kväll Godnatt

Mvh/ AnnaNya tränings  byxorna  jag  hittade på Åhlens idag

Tisdag och tränings pass

Hej på er Alla glada Idag har solen vart framme och dagens träning på 3 och en halv timme klart så härligt  kan jag lova. Sen vart det att gå hem för sambon hade lagat världens godaste middag korvstroganoff mums. Sen är det bara att ta det lungt resten av kvällen idag har jag inte gjort så mycket mer än att tränat sen igår var jag på tårtkalas hos min söta brorsdotter diana som fyllt 16 år. Sen har jag köpt en ny tränings väska och en ny vatten flaska från Norrtälje träningscenter bild kommer Nu ska jag ta och fixa lite här hemma vika tvätt och plocka lite
Ha en  trevlig  tisdag kväll på er alla.


Soliga kramar / AnnaNya tränings väskan som det står  Norrtälje tränings  center på


Vatten flaskan  med mitt namn på

Måndag den 28e maj

Hej hopp alla  glada Idag har jag vart och grattat min brorsdotter som fyllde 16 år igår god tårta och massa mys  jätte trevligt. Sen kom min bror hem så då fick jag skuts hem till vilda Norrtälje igen sen var det lite städning och tvättning nu är det rent i våra sängar och sen är det upptvättat och hänger på tork ute på torkställningen ute på balkongen sen tvättar jag våra maddrass skyd och har bytt dom. Sen vart det middag och då åt vi fläskfile med ris  och svampsås mums. Sen har jag laggt våra vintertäcken i en säck och ska bära ner dom i källaren så här händer med mycket  kan jag lova Imorgon blir det fint väder då får vi se vad vi hittar på, Sen igår var vi till mamma och pappa och firade morsdag och min pappas födelsedag han fyller idag men vi slog ihop både mamma och hans dag  sen fixade vi lite i trädgården hemma hos dom och klippte en buske så nu är det klart. Nästa gång blir det att fixa  vindruvsbusken vid stallet och hjälpa pappa med den.

Ha en underbar dag på er alla

Kram/ Anna

Tack Diana för en mysig dag  hoppas vi ses snart igen
RSS 2.0