trodde inte jag skulle få tårar så här lätt

varför jag får tårar är för jag sitter kollar Sofias änglar :) , ikväll handlar det om två stycken i en barn familj har fått Canser dom ska hjälpa dom få nytt bad rum och dottern får ett om gjort sov rum :) . Men jag gråter så fort jag kollar såna här program med folk som inte har det lätt i familjen eller av en annan anledning , inte har råd fixa hemma för dom måste på sjukhus så mycket eller något liknade .
Sen idag så var det en tidig morgon igen för jag skulle vara på familjens hus vid 8.30
så nu har man det avklarat med och idag har jag inte gjort mycket tagit det lugnt lagat middag och packat upp dom nya påslakanen jag köpte på hemtex uppe vid flygfyrens handelsområde så nu har man lite nytt hemma å passade jag på att handla lite på flygfyren när jag ändå hade vägarna förbi så Nu sitter man här och kollar runt lite på nätet innan man ska ta kväller.

puss och kram

Onsdag den 27e Februari

Hej på er alla
Idag vaknade man vid 7.40 tiden för att man skulle hinna vakna till lite för att sen gå till tandläkaren 9.15
och det var väldigt känsligt besök för jag blev kraftigt bedövad med salva för att jag fick laga ett hål så nu är man både öm och hängig.bedövningen släppte efter nästan 5 timmar så idag har man tagit det lugnt hela dan.lagat middag bara och idag vart det köttgryta.
Nu ska jag ta lite smärtstillande mot verken sen gå och sova Hoppas man mår bättre imorgon.
Sov gott nu alla

puss och kram

En lung dag

Hej
Idag har det varit en lugn dag för mej mår inget vidare alls just nu heller.
Det enda jag har gjort idag är att ha handlat lite mat och sen köpte jag 2 nya påslakan sett på hem tex.
Sen har jag legat på soffan och bara kollat på tv och film och bara tagit det lugnt. Imorse vaknade jag 9.30 och det var så härligt att få sova så imorgon blir det att gå upp tidigt för att sen ska man va klockan 9.15 på tandläkaren igen så det lär nog bli en lugn dag imorgon med tror jag. Annars har det inte hänt så mycket idag ska snart gå och sova så man orkar upp .
Kram
RSS 2.0