Mys dag

Hej på er alla

Idag vart det en solig och varm dag med så härligt när sommar solen och värmen är här tycker jag.
Idag så fick jag en mys dag med min syster och lilla sonen först så gick jag med dom på öb sen fick jag åka med dom hem så det vart en hel dag med bara massa mys.
Sen fick jag lägga mosters plutt för första gången att sova middag och det gick jätte bra han är så go den lilla mamma fick inte sova det skulle Anna göra hihi. Sen var vi och firade en tjej som fyllde år och då skulle jag köra vagnen med det fick inte heller mamma göra söt unge. När vi var på öb hittade jag en fin prydnads fågel så den köpte jag men jag kommer nog köpa en till för den var så fin,
Så ikväll var vi hemma vid 21,30 så då vart det ta disk och greja lite sen vattnade jag blommorna på balkongen med.
Så nu tar jag kväller efter en super var dag men en sak kan jag säga jag har fått massa färg på mej idag av solen jag ser nog ut som en nykokt kräfta på ryggen nu hihi.

Ha en super mysig helg på er alla
Puss och kram

Mys dag med sol och bad

Go kväll

Idag var det en underbar sommar dag så idag blev det sola och bad nere vid kärleksudden.
Och lite städning och tvättning på förmiddagen så idag har n inte latat sej direkt
Sen ikväll så blev jag hämtat av sambon för vi skulle åka och fira hans arbets kollega som fyllde år så då vart det tårta och kaffe och massa skratt det var super trevligt.
Och ikväll så vart det middag på pizzerian arena som ligger nedanför oss orkade inte ställa mej och laga nåt så då vart det en fusk middag istället.
Imorron börjar blues festivalen här i Roslagen så då är badet stängt till den 28e juli sen har dom öppet igen den 29e juli,
Nu blir det att ta kväller har sovit dåligt inatt igen så jag satt uppe till klockan 3.10 innan jag kunde somna vet inte varför det händer hoppas man får sova bättre inatt.

Ha en trevlig Onsdag på er alla

kram kram

Ny strålande dag

Gomorron på er alla
En ny dag med strålande sol  med lite moln får se om vi får något regn med Idag får vi se vad man hittar på ska färga håret i svart lila älskar den färgen har haft den tidigare den kommer passa till min hårförlängning som jag ska göra nästa vecka.
Nu blir det lite frukost får se om  jag ska baka nya hastbullar idag med dom går åt här hemma
Sen ska jag kolla vad vi ska ha för middag ikväll blir nog nåt lätt lagat tror jag,
Och idag så får min vän sitt paket från posten ska vi kul och se vad hon säger hihi Sen igår eftermiddag så ringde min svärmor hon vart jätte glad för blommorna hon fick kul och pigga upp henne lite.
Sen blir det nog en promenad upp till kyrkogården och kolla till lite.
Annars blir det nog en lugn dag idag ska gå upp till öb och köpa sköljmedel idag med sen kan man tvätta igen hihi.
Nu ska jag fixa lite här hemma

Ha en trevlig fredag på er alla

kram kram
RSS 2.0