Dagens besök på sjukan på ds

hej på er alla.
Idag har man varit på sjukan hela dan och inte fick man nån hjälp där inte vad är det för fel på dagens tandvård egentligen satt och vänta in tiden 13.30 och så får man inte komma in för en klockan va 14.20 ska man inte hålla tiderna eller.
Sen fick jag en idiotisk läkare som inte fattade svenska heller undersökte mej inte ens utan bara bankade i munnen och inte gjorde ett dugg fy bubblan säger jag bara sen gnällde han över min bett skena och beordrade mej boka ny tid och komma ner till min egen tandläkare och att göra en ny skena som var tjockare och hjälpte det inte så skulle jag ringa till nån käk specialist.
Så nu får man fortsätta att gå och ha ont då sämsta tandvården finns just nu på ds sjukhus det var inget kul alls kan jag lova.
Och sen fick vi lite annat gjort med när vi ändå var i stan så nu är man just hem kommen från en hel dag i onödan egentligen jag hade lika gärna kunna stannat hemma och struntat i att ens åkt in till specialist tandvården.
Idag har det vart regnigt och blåsigt hela dan men nu börjar solen titta fram lite Nu ska jag fixa lite här hemma och sätta igång en tvättmaskin och ta det lugnt.
Ha en bra dag på er alla

puss och kram

Måndag den 27e Maj 2013

Idag är det Måndag igen
Solen värmde så skönt på förmiddagen men sen vart det mulet och 15 grader.
Idag har jag pysslat lite hemma med allt vad det innebär skurat ur kylskåpet och ett av skåpen i köket sen har jag tvättat lite med.
Så idag har det varit en lugn dag kan man säga men lite tråkig måste jag även säga för idag är det första året som jag inte fick fira en av min brors barn som blev 17 år idag 
Imorron ska vi åka och fira min pappa som fyller år så idag var man ner på stan och hittade en present till han .
Hoppas det blir finare väder imorron och inte massa regn men som det ser ut nu så kan det nog bli fint väder hoppas jag men man får se .
Nu är det 2 dar kvar tills man ska till ds sjukan nu börjar pirret komma för man vet inte vad som ska hända sen fick jag ett samtal idag från en jag haft kontakt med för 3 år sen nu verkar det hända lite saker på jobb fronten så nu hoppas jag att jag får ett jobb så småning om på tisdag ska man på möte och sen får vi se vad det blir av det hihi.
Idag till middag vart det spagetti och grillad korv.
Igår var det en mys dag med för vi var och firade mors dag och vi hade köpt en super god tårta på ica flygfyren ja jag lovar den var helt magisk god det vart bara en halv bit kvar hihiså den gick verkligen åt.
bild kommer jag lovar.
Nu ska jag ta och diska för kvällen sen blir det nog att fixa inför morgon dagen.
Ha en trevlig vecka på er alla

puss och kram

Så här ser den goda tårtan ut den gjores laktosfri jätte fin

Söndag den 26/5 Mors dag

God förmiddag på er alla läsare
Idag skiner solen och det är redan 20 grader ute på balkongen mysigt.
Idag säger vi grattis till alla Mammor på mors dag.
Idag ska vi åka och fira min mamma och överraska henne med en present och en laktosfri tårta från Flygfyrens bageri
Och i fredags så var jag ute på stan och hittade en fin morsdags present till mamma samt att jag hittade en muffins plåt som jag har letat efter.
Sen i går så skickade jag ett paket till en brors dotter som fyller 17 år imorron får se nu om hon blir glad för det hon får.
Helgen har vart lugn har inte gjort så mycket tagit reda på tvätt och fixat och sen igår kväll så vattnade jag mina blomlådor ute på balkongen det vart lite annorlunda i år med blommor för att varje år har vi haft pelargoner och penséer men i år vart det lavendel och penséer och lite annat.

Ha en trevlig Söndag på er alla

puss och kram

Ny muffins plåt från Åhlens
 
Strumpor till Mors dag
 
RSS 2.0