Måndag 27/8 redan

gokväll i stugorna idag på morgonen var det mulet och regnigt men det vart sol och blå himmel vid 16 idag så det var härligt. Idag har jag inte gjort mycket gått och kollat i affärer och sen var jag och kollade lite på bebis kläder som jag funderar på att skicka till min kompis som snart ska ha liten bebis och sen har jag stått i köket och lagat pannbiffar och köttfärs sås så ikväll blir det en sen middag sambon kom inte hem fören vid 21. 30 ikväll så jag har små pysslat lite och tagit det lungt träffade min brorsdotter idag med liten stund.

Ha en trevlig Måndag kväll

Mvh Anna

Söndag den 26/8 2012

Godkväll på er alla helgen har vart lugn men regnigt igår regnade det och åskade men sen kom solen lagom när jag höll på och fixade en grus gång och en rabbat. Sen idag har det regnat hela dagen och små mulrat med åska med så fick sambon ett tok ryck att vi skulle gå ut i skogen och plocka svamp så det blev smörstekta kantareller med fisk till middag idag. Sen har jag tvättat och fixat städat badrummet sen får vi se när vi får om gjort i vårt sovrum dom ska koma från sandå måleriet och riva resten av tapeten och spackla vi har fått välja tapet med så det tar en vecka innan den är hemma sen ska jag kolla om jag kan få hjälp att tapetsera i hallen jag har en ful röd tapet som är så ful att man blir deppig alla andra rum är ljusa men hallen är mörk och tråkig. Så lite har det hänt här med i helgen men mest tagit det lungt och fixat med massa annat jag kommer lägga upp bilder sen hur det ser ut i alla rum men sen kommer jag lägga upp före renovering och efter när sovrummet är klart med. Nu ska jag fixa lite här innan det är dax att sova blir en ny vecka imorgon med.Sen undrar jag  vart solen tagit vägen dom har ju lovat sommar  väder  enligt aftonbladet nu blir jag besviken på dom dom lovar saker som dom inte kan hålla  suck säger jag bara.

Godnatt

Puss kram Anna

Torsdag 23/8 augusti redan

Gogkväll på er alla idag har det regnat precis hela dan tråkigt men igås regnade det och åskade vi fick över 40 milimeter regn här med massa översvämningar med, Sen igår var jag ner och köpte en ny rygsäck liten för den andra höll på att gå sönder så passade jag på att köpa en cd skiva med sen idag bakade jag lantbröd med. och tvättat lite och små pysslat vi var till willys och handlade med och åkte lite bil, Imorgon får vi se vad vi hittar på sambon jobbar och jag går hemma och har tråkigt tar väll ett pass på gymmet om det är öppet får se vad jag gör det beror på vädret med sen tycker jag det är lite tråkigt man får nästan inga kommentarer på bloggen vet inte varför men men. Snart är det dax att sova med så man orkar upp imorgon och inatt åker syster med familj till cypern en vecka skönt för dom tycker jag.

Ha en trevlig kväll
Godnatt och sov gott
Mvh Anna
RSS 2.0