Lördag den 29/9 12

God kväll på er denna regniga kväll Idag har man pysslat med att få ordning på sovrummet alla möbler ska tillbaka och skrivbordet är lagat med för benen hade lossnat så det fick man limma.sängen tog tid att få ordning på för madrasserna bara ramlade och jag fick en mosad fot men nu står den på plats och ren bäddad är den med så nu är byrån och allt i sin ordning igen, Äntligen men fint blev det kan jag lova så idag kommer sambon hem från en resa från Skåne och lite andra ställen så han är hemma vid 1 inatt kul ska det bli att återse han igen vi har varit ifrån varandra en hel vecka imorgon. Annars har det inte hänt så mycket mer har pysslat och fixat och haft mej hela dagen och sen har jag pratat med min fina vän Lena idag med trevligt med lite tjej snack He he. Sen i Torsdags var jag på shopping runda med familjens granne hittade ett par fina hög klackade skor i brunt och sen fick familjen lite fina saker v mej med som tack för att jag fått bo hos dom.  Sen har man försökt ringa brors dotterns mamma igår och idag men ingen svarar vet ej vad som har hänt där men hoppas hon ringer snart vi får se.
Nu ska jag ta och fixa lite innan min sambo kommer hem
Ha en trevlig regnig lördag kväll på er.

Puss och kram från mej

Fredag den 28/9 renoveringen klar

God eftermiddag på er alla idag är det grått och blött ute men nu är man hemma efter en härlig vecka ute hos mamma pappa renoveringen är klar i sovrummet så det blev super fint. Sen kan jag meddela att jag inte har en dator för min har börjat dumma sig så jag har lånat sambons medan han är i Skåne på jobb, Veckan hr vart härlig har rensat rabbater och grus gången och våra lådor som vi har jordgubbar och bondbönor och potatis i. Så nu är det stor städning här hemma efter målarna och allt slipdamm och damm så bilder på sovrummet före renoveringen och efter kommer inom kort så ni får se hur fint det blev. Tvättmaskinen går för fullt nu efter en hel vecka borta men härligt har det vart kan jag lova.

Kram Anna


Tisdag den 25/9 Hallstavik dag 2

God morgon idag är det en grå mulen dag nu är det dag 2 ute hos mamma och pappa mysigt som bara den kan jag säga Igår rensade jag en rabbat och en grus gång och idag så får man se vad man hittar på. just nu har man ätit frukost och imorse klockan 6 blev man väckt av katten med för han tala om att han vart duktig för han tagit en råtta sen klockan 8 så väckte en hund mej med så idag blev man väckt 2 gånger men men. Så Igår så ringde min sambo mej och talade om att dom rivit alla tapeterna på väggarna i sovrummet och målat, Så idag får vi se om dom spacklar väggarna.
Sen har har hjälpt mamma lite inne med och sen igår kokade hon lingonsylt gott det, igår till middag blev det mackaronelåda med lingonsylt och det var mums mums kan jag lova.
Ha en trevlig dag på er nu

Puss kram
Anna
RSS 2.0