jätte kul nyhet har man hört

Nu ikväll fick man veta att min bror Ronnie har gift sej med sin sambo Annelie jätte kul för dom tycker jag det hade stått i tidningen med så nu förstår man varför dom inte hör av sej hihi.
men en sak är synd att dom har varit dumma mot mej man saknar dom eftersom man är faster t ena dottern den minsta henne saknar man enormt mycket önskar att man kunde ringa men man vågar inte.

Helgen var lugn

God eftermiddag på er alla

I helgen har vi tagit det lugnt var en sväng och hälsa på min syster och lekte lite med syster sonen,
Och nu är sommar däcken på satta på våran bil Sen i morse så vaknade sambon vid 4 för att han skulle köra en arbetskollega till Arlanda.
Här hemma har det blivit vår städat dammsugit och torkat alla golven med grumme grön såpa och sen har man putsat alla fönster som var väldigt smutsiga. Nu ska jag bara packa ner alla vinter jackor och stövlar och ställa ner i källaren.
För nu tror jag inte att det kommer mer snö eller vad tror ni?
Sen får vi se vad vi ska äta till middag ikväll har just nu ingen ide på mad man ska laga för nånting sen har jag bakat Hastbullar med och dom vart super goda.
Nu går tvättmaskinen för fullt här hemma ska snart hänga den med
Sen har man ännu inte fått nån remiss tid hos ds vet inte vad det är för fel tycker jag borde ha fått ett brev hem från dom nu men inget har kommit så snart funderar man på att fråga min tandläkare om hon verkligen skickade in en remiss till dom.
Sen börjar man tror att pollen allergin börjar komma för nu är jag snuvig nästan hela tiden så får hoppas att man klarar sej från att bli sjuk.
Ha en trevlig vecka på er alla.
puss/kram

Gårdagens Äventyr

God förmiddag på er

Igår var man på äventyr till Stockholm
vi åkte via Åkersberga så jag hann och kolla i butiker medans sambon var på jobb sen åkte vi vidare till Stockholm och hälsade på Min fina vän lena och fikade och pratade och hade en eftermiddags mys Hon hade bakat Hastbullar som var super goda Jag ska fråga henne om man kan få receptet på dom sen fick man ju gosa lite bebis vi kom vid 13.30 och sen vid 15.00 så hämtade vi Äldsta dottern Isabelle på dagis så då fick jag vara lite barnvakt åt lilla skruttan som låg och sov i vagnen och sen medans jag väntade på att Lena kom med Isabelle så kom det fram några barn och frågade vem jag var och fråga vem bebisen var och dom stod och kollade när hon låg och sov.
Så det var en super mysig dag vi hade igår och sen fick jag med mej 6 stycken hand målade fina Muggar som Lena hade målat hon tog 200 kr för dessa fina muggar och det är ett bra pris tycker jag.
Och strålande sol och underbart varmt var det med så det var en perfekt dag för lite äventyr.
Tack Gumman för en super mysig dag det får vi göra om snart igen.
Sen när man kom hem så började man rensa ur klädkammaren lite grann Sen ska vi börja planera en loppis.
Idag är det en grå mulen dag vart är solen? hihi
Idag ska jag nog fixa och och plocka hemma.
Sen får vi se vad man ska hitta på för middag med just nu har jag ingen ide vad man ska laga.
Ha en trevlig Fredag på er alla.
Lägger upp bilder på dom fina Muggarna som jag fick med mej hem igår.


 
Så här ser Muggarna ut som min fina vän hade gjort.
RSS 2.0