God eftermiddag eller god lunch

Hej hopp i regnet Idag så ligger man och lyssnar på när dom river fasaden utanför så nu händer det massor spännande tycker jag.
Sen har man slagit in mors dags presenten till lilla mamma och så ska vi förbereda inför den stora festen imorron hos mamma pappa,
Och idag regnar det kan jag säga men det behövs så lite regn skadar inte sen igår så var jag hos en kompis på kvälls mys med massa skratt och skoj så det var jätte trevligt.
Sen kom sambon hem vid 1 inatt efter sin långa resa så idag är han ledig från jobbet så idag blir det små fix för oss båda hemma.

Tisdag så  kom dessa delar till bygg ställningen 
och onsdag så kom dessa delar
 
och nu står ställningarna   upp travade nedanför  gången mellan grannarna
 
så har vi tak över gången lite  otydlig bild men det syns att dom ska börja  arbeta
 
här ser man taket och ställningen bättre
 
och idag fredag vid 9.30 tiden så ser det ut så här   räcket och väggen vid trappen är borta och nu borras det för fullt och rivs.
 
Kommer lägga ut mer under tiden som renoveringen pågår det är sagt 2 veckor men jag tror det kommer  bli längre eftersom dom även rinver gaveln mittemot oss på samma gång.
 
Ha en trevlig helg på er alla
 
puss och kram
 

God morgon

God morgon på er alla nu har man just vaknat efter att ha varit vaken inatt nu går diskmaskinen och så har jag spacklat igen några fula hål i väggarna här hemma.
Idag blir det en städ dag för ikväll kommer sambon hem efter sin långa resa från Tyskland,
Sen ska man ut på gården och kolla tid i tvättstugan.
Idag är det so med blå himmel men det blåser men det är underbart i solen och så har våran termometer fått spatt den visar på att det är 32,9 ute och 21,1 inne haha.

Nu ska jag fortsätta med allt plock

Ha en trevlig kristihimmelfärds dag

soliga kramar

Natt människa igen oj oj oj

Hej hopp alla natt ugglor!!!

Här är man fortfarande vaken och inte kan sova har just vart ut på en kort promenad runt om i området sen passade jag på att klippa bort en del döda buskar på ett ställe haha göra lite nytta är alltid bra man passar ju på när alla sover hihi.
Och nu börjar det att ljusna ute det är så mysigt nu när det börjar hända lite saker här hemma igår satte dom upp nästa byggställning och så har vi fått lite tak över våran gång mellan grannarna med så nu har vi så mysigt bilder kommer på alla framsteg Sen igår så fick jag skicka tillbaka en del papper och SIM-kort till dumma Comviq som inte lyssnar på vad man säger så nu hoppas jag att dom inte gör bort sej mera för då vet jag inte vad jag gör.
Jag beställde ett abonnemang och det visade sej att det var fel och sen skulle jag få ny telefon med men det vart hur galet som helst så det var bara att skicka tillbaka med ett bifogat brev så nu hoppas jag att dom tar bort den fel gjorda beställningen så vi kan göra om den så den blir rätt.
Nu ska jag fortsätta små pyssla i det tysta

Ha en trevlig Torsdag på er alla

puss och kram

från lilla natt ugglan

RSS 2.0