Besökt en underbar person på sjukhuset idag

Idag var det en trist dag för nu ligger min underbara mamma på sjukhuset hon åkte in igår och idag var jag  och hälsade på henne och nu var hon så ynklig så jag  tyckte synd om henne  nu har hon fått  en kraftig  lunginflammation. Och jag har inte  orkat göra nåt  här hemma idag mer än att vara hos henne ska dit  imorgon på förmiddan igen  och se hur hon mår hoppas hon blir frisk snart. Idag  har ag tagit det lungt  och försökt  göra lite nytta men inget av det har jag funnit till ro mer än att bara tagit reda på tvätt och diskat,det är allt jag  har gjort idag. får se  om jag  orkar göra nåt imorgon just nu så dricker jag varm choklad från min julklapp jag fick av min underbara sambo en kafe maskin som kan göra både latte och chocklad  och en hel del olika kaffe sorter  jag  älskar  min nya  kaffemaskin. Nu ska jag snart gå och sova  har varit en lång dag idag.
Godnatt och sov gott 


mvh Anna

Min bästa julafton

Min fina  lycktaDen här julen var min bästa jul vi firade den hos  min syster  och hennes  familj  massa god mat  och tomten kom och fick massa  fina  paket  men trist  när  det inte vart en vit jul utan det blev en grön jul men snön kommer  nog  och då kommer allt  på en gång Idag var vi på jul lunch hos yster   med så det vart  jätte  kul så nu är man mätt  igen,sen fick jag  gosa  lite  med  syrrans minsta så det blev  lite bebis  mys  med. Jag fick massa fina  saker av  min underbara brorsdotter diana  och hennes familj det kommer bilder på en del av  sakerna  snart nu ska  jag fika  lite med en bekant till sambon så håll till godo så kommer bilderna snart  ha en fortsatt trevlig  jul.

24e december Julafton

Julafton idag har vi varit på Rodenkyrkan och ätit jul bord jösses så mycket mat det fanns och fin julmusik med  nu har jag öppnat mina paket här hemma  jag fick en kaffemaskin av sambon samt massa annat  det var den bästa julklappen sen så ska vi åka till min syster i härräng och fira jul jag längtar sååå så nu är det bara att  göra sig  i ordning och ta med allt som ska  med och åka snart. Men den konstig  jul blev det i år ingen snö kom det heller  men det  kommer nog  nu ska  jag  göra mej i ordning  så ha en super fin dag.

GOD JUL PÅ ER ALLA  HOPPAS NI FÅR EN MYSIG JUL
RSS 2.0