Valborg

idag är det valborg redan imorgon är det 1a maj vart tar veckorna vägen jag var och tittade på brasan och träffade 2 bekanta som jag fikade med sen gick jag hem. Annars har det inte hänt så mycket  förutom att jag är yr som tusan och minnet borta. Nu ska jag ta kväller godnatt på er


Lördag  en mysig  Gävle resa träffade  ella som åkte  med hem till norrtälje men först åkte vi och lastade hennes dotters grjor  i hennes lägenhet i Hallstavik sen in igen till norrtälje och lasta ur. Sen fika vi sen åkte vi hem  jag har helt slut efter dagen  men mysigt var det

ha en trevlig valborg på er alla  kram/ Anna

trist lördag

God kväll på er alla det är en trist  lördag idag var meningen att jag skulle burit  flytt saker som vi ska åka med till gävle imorron men idag har sambon puttat undan mej så jag har inte fått hjälpa till. Vi har vart så osams så jag   tänkt lämna han för gott för jag orkar inte med hans dumma ideer och han vägrar lyssna på mej med så nu orkar jag inte mer sen har jag fått ont i halsen för vi bråkan och skrikit på varandra. Så nu mår jag inget bra alls ska färga håret så jag är fin till gävle resan imorgon sen tycker jag det är jobbigt att inte ha ett jobb heller så det finns inget att göra har tvättat lite kläder idag bara.
Nu ska jag ta kväller har inte fått äta något idag blev bara yoghurt med mysli till middag. Sen  blir det inget mer gym för mej tror att jag blivit  yr  för att jag tagit i för  mycket  på träningen så nu blir det nog  inge mer träning för mej om jag  ska fortsätta och känna mej svimfärdig.

ha en skön trevlig  lördag kväll

Mvh Anna

Fredag igen

Hej alla glada  Idag har solen lyst så skönt här och idag blev det  2 timmar lång träning kändes så härligt efter med en av svalkande dusch. sen har man inte gjort så mycket är yr i huvudet vet inte varför men har varit det hela veckan så fort jag reser mej upp så snurrar allt. Imorgon ska vi lasta vår väns saker i last bilen sen på söndag åker vi på morgonen till gävle och blir borta hela dan så denna helg blir det fullt upp. Nu blir det att greja det sista innan man ska  gå och sova  är dunder trött efter dagens träning eventuellt måste jag  boka tid hos läkaren så jag får  kolla upp varför jag är så här yr det är super läskigt kan jag lova er.


Godnatt på er alla  ha en trevlig helg Kram/ Anna
RSS 2.0