Onsdag idag

Hej på er Tänk vad tiden går fort det är redan onsdag och idag har solen lyst och det har varit så underbart, idag  har vi köpt nytt porslin hem hit från Åhlens jag är hel nöjd nu har jag diskat upp allt och tagit bort alla klister lappar på dom nu blir det att packa ner dom gamla och ställa iin dom nya. Jag har haft balkonen öppen hela dan idag och fått frisk luft inne det är så skönt at man kan börja ha öppet på dagarna igen nu börjar man känna av våren äntligen men det tråkiga är att jag fortfarande är förkyld det är super jobbigt man får inte sova  ordentligt  förman ligger bara och hostar, nästa vecka  händer det mycket på åndag ska jag  til stockholm till odenplan med en granne sen tiisdag  händer det två saker på en gång först ska jag till tandläkaren sen på eftermiddan ska jag  på informations möte hos Roslagsbostäder angående  lägenheterna här får se om dom river dom snart sen i fredags fick jag  reda på en glad nyhet av min söta kompis lena  hon ska ha  en liten sak  igen jag är sååå glad för hennes skull. Hoppas bara att allt  går bra.
Nu ska jag göra  lite te för kvällen lägger upp bilden på nya porslinet sen

kram kram
det här handlade vi på åhlens   det är 6 av varje sort jag är super nöjd fina  porslinet vi handlade på Åhlens idag det är 6 av varje sort kunde inte läga upp alla så det blev det här  men jag  är  super nöjd  allt  är upp diskat  med så nu ska det bara packas  in i skåpen  snygga ellerhur?

söndag igen

Nu är det söndag redan herregud så helgen går fort  idag har jag haft tvättstugan och sen  har vi fikat hos mamma pappa en stund  igår var det en galen dag kan jag säga  jag fick för mej att gå en  lång  promenad runt spåret  o0ch det slutade  helt galet  jag hittade inte hem så jag var på väg  mot  malsta istället snacka om virrig  men det e ju inte så konstigt  dom har ju byggt om vägen. Det var säkert 20 år sen jag gick spåret med  plugget då vi gick skol maran så idag har  jag  ont  överallt  pluss skavsår  på hälen. Sambon fick åka  och hämta mej med biilen jösses så alla  hade kul åt mej  trotts att jag hade gps på mobilen men den virrade bort mej. Så nu har jag verk både rygg och ben samt  ont i fötterna  och dessutom har min muskell inflammation i ljumsken blossat upp igen snacka  om otur blir man knasig  eler vad,så nu har jag fått nytt namn  med så nu heter jag  vims  maja  istället. Så nu blir det inga mer  promenader  förrän det är  vår pluss att jag halkade  och åkte pulka  på rumpan ner för en backe  på spåret  och skrapa i händerna då var det halt kan jag lova.
Nu ska  jag vika  lite tvätt och lägga  in i skåpen och sen  ta det lungt resten av  kvällen, Imorgon blir det  chopping med sambon på åhlens  vi ska  handla  nytt porslin  till köket  sska bli kul och få lite färg  hemma, nu des utom har jag  fått en blåsa på läppen som jag brukar få varje  år   en herpes blåsa som  jag behandlar med en salva sen har  jag  en envis  förkylning  nu är det 4a veckor  jag har haft den. Vill bli frisk nån gång hostar så jag  vaknar på nätterna,
Nu ska  jag snart ta kväller,

Ha en  trevlig  vecka  nu  Puss kram / Anna

Regnigt idag

Idag har det regnat nästan hela dan nu smälter all snön äntligen nu vill vi ha vår tycker jag så man kan börja  göra lite saker igen, Idag har det inte hänt så mycket har bara dammsugat och vikt tvätt sen kollat på video och tagit det lungt. Gårdagens möte gick bra nu tar det 3 månader innan man får svar på om man får jobbet det vore  kul om man fick det för nu vill  jag komma igång och börja jobba. Imorgon ska jag  nog rensa lite i källaren och kasta bort  massa skräp det lär behövas kan jag säga sen hopas jag att man får träffa min kompis från stockholm börjar  längta efter att få träffa henne igen nu var det ett  tag sen vi sågs så nu börjar det bli dax igen. snart skaa jag  komma igång med gymmet har fortfarande enn jobbig  förkylning och hosta så man blir  tokig jag vill vara fris snart jobbigt att inte få sova på nätterna på grund av hostan.

nu ska jag fortsätta göra lite nytta innan kvällen är slut 

Ha en fortsatt bra kväll trots regnet / Anna
RSS 2.0