dåligt med uppdateringar på bloggen

Som rubriken lyder så har det inte hänt så mycket är mer än att jag har gått och blivit förkyld hostar som en tok hur jobbigt som helst.
Så idag har jag bara legat i soffan med min varma gosiga Teddy pläd och bara tagit det lugnt har bara lagat middag och diskat lite men städningen får jag ta en annan dag är jag orkar har haft en förskräcklig huvudverl hela dan med så nu är jag så less på att vara sjuk .
Imorgon är det fredag och då ska man till tandläkaren igen inget kul alls men men hoppas på det bästa alla fall se vad dom säger.
Idag var det även en sån dag som att en bekant fyllde år och det var förstå gången jag varken ringde eller åkte och grattade personen.
Nu blir det ta en huvudverlstablett och gå och sova och hoppas det gör över .

Ha en trevlig helg på er
kram och puss från sjukstugan

onsdag den 30e Januari

Halloj i stugorna
Idag har det varit full fart här hemma haft tvättstugan hela dagen så nu är det äntligen klart ska bara ner och hämta det sista.
Så har man haft ont i huvet hela dan med så nu lägger man sej sjuk med men men så är det.
Så idag har jag städat och grejat hela dan så nu är det fint igen Snart ska jag äntligen komma igång med gymmet igen har inte haft ork på en tid nu men snart ska jag börja igen.
Tänk att det är 1 februari snart vad tiden går fort och idag har det regnat hela dan med här så nu hoppas jag att våren är på väg är så less på snö nu så nu vill man ha vår,
Sen har man rensat ur lite bland kläderna med så nu ska man gå ner och kolla om man kan få lämna in det nånstans till nån som behöver.
Nu ska jag fixa det sista här innan man tar kväller.

Ha en fortsatt trevlig vecka

kram Anna

Lördag den 26e Januari

Godmorgon
Idag händer det ganska mycket Här hos oss
Idag blir det handla hem lite mat och sen ska vi kolla på maddrasskydd till våran säng och sen ska vi även kolla på lite nya kuddar med.
Sen blir det att åka till firman och jobba lite och fixa sen ska jag fortsätta att städa ur en lägenhet idag med .
Sen ska jag gå och boka tid i våran tvättstuga med,
Så denna helg finns det mycket att pyssla med.
Sen har jag börjat rensa ur massa saker som jag ska skänka bort bland annat lite kläder och annat som jag inte använder sen ska jag skänka bort massa saker till loppisen med som vi har här i roslagen,
Så nu blir det ordning här ska jag säga hihi men ibland behöver man rensa för att man samlar på sej en massa saker under åren så det är inte illa det att man kan skänka bort saker till folk som verkligen behöver.
Sen var man till Tandläkaren igår med så nu väntar nästa besök nästa vecka med så får vi se vad dom säger har haft ont i flera år nu sen jag gjorde en operation så nu hoppas jag att man får veta vad som är fel för man blir bara galen att bara gå och ha ont hela tiden men men får hoppas på det bästa.
Nu ska jag fixa lite här hemma innan vi ska åka iväg

Ha en super trevlig helg på er nu

kram
RSS 2.0