fredag den 31a mars Sjukstuga

Hej alla glada idag har vi sjukstuga här hemma sambon är dunder förkyld efter att han fått bada fötterna i diket på jobbet inget kul kan jag säga han hostar så han nästan tuppar av läskigt. Och jag är på gång att bli förkyld igen nu blir det bantning här hemma på hög nivå  ställde mej på nya vågen idag och oj vad höga sifror så nu är det slut ätet med fet mat och godis för mej nu ska här kommas igång med gymmet och träning och det e fort. Idag har jag  inte gjort mycket vikt tvätt och plockat lite så imorgon blir det söndags städning plus lite annat, vad fort veckorna går  snart 1a april vart tar månaderna vägen hoppas snart få veta om jag får nåt jobb eller inte om inte så får jag göra  jobbet här hemma och sen försöka söka nåt annat om det inte blir nåt. ikväll var det final i gladiatorerna dom var super duktiga dom som vann. Nu blir det fika här hemma sen gå i säng så man orkar upp imorgon.

Ha en trevlig lördag kväll

puss/kram Anna

Måndag och ny vecka igen

Hej alla glada nu är det en ny vecka igen  Idag har man slappat efter går dagens  långa dag på ålands hav  det var jätte mysigt  åt massa god mat  och hade jätte trevligt vi var hemma vid 20.30 på kvällen så vi var lagon trötta så det blev en rätt tidig kväll igår. Jag vaknade klockan 10.30 idag det var sååå skönt att sova var så trött igår, Idag har sambon börjat jobba efter en veckas semester ledigt  och imorgon är han ledig igen så då får vi se vad vi hittar på vi ska  nog  köpa nya maddrasser till våran säng för dom som är nu är rätt slitna så det behövs  förnyas lite sen får vi se vad vi hittar på  det ska bli regn imorgon förmiddag men solen kunde kika fram mot eftermiddan så vi får se om den gör det, jag ska  ladda upp lite bilder från ålands resan igår.

ha en fin vecka nu alla
många kramar Anna


söndag 25e mars Ålands resa

Idag  blir det en mys dag med sambon åland resa med ett gäng  nu är det dax att göra sig i ordning  för  resan busssen går  om en timme  sen blir man borta hela dan kommer hem vid 22 tiden ska bli såå kul att komma hemi från skriver mer sen ikväll om jag orkar solen skiner av och till men det blåser   så vi får se om det kommer regn.

ha en super bra söndag nu alla  

kram Anna
RSS 2.0