1a Advent

Godag på er tänk att det redan är 1a advent gud så tiden går fort nu snart julafton ju. Idag söndag har det  inte  hänt mycket  har bara tagit det lungt  och pysslat  lite  här hemma, nu är alla adventljusstakar uppe jag tycker det lyser såå himla fint. Och tänk idag  snöade det ute med, men det ligger  inte kvar  men vintern är på väg nu så det är bara att vänta. Imorgon är det Måndag redan helgen har gått så fort får se vad  man hittar på då kanske fixar tite med  inslagning av julklappar, och snart  är det dax att gå i säng blir en ny dag  snart. Sen hoppas jag att  man får träffa min bästa kompis i från stockholm igen nu var det ett tag sen vi träffades men det  kommer senare för  just nu är  alla upptagna med alla saker som ska  bli till jul, sen  får vi se vad det nya året kommer med  det ska bli spännande.

Godnatt på er alla kram /Anna

Lördag den 27e November

Halloj i höst mörkret Idag har det varit en fin dag med sol och blå himmel, och idag blev det en hel dag  i tvättstygan nu är den  äntligen klar så nu blir det att  hänga och vika tvätt. Annars har det  inte hänt så mycket  har städat lite och bäddat rent i sängen så nu är det tomtar i sängen med, nu är det inte många veckor  kvar till julafton och jag är snart klar med julklapparna har lite kvar men sen är det  klart.
Nu har jag strukit  alla gardiner och satt upp så nu är det advents fint  här  hemma. snart  är det dax att sova   jag fick inte sova så mycket inatt för jag hade en som snarkade brevid  mig så jag  var vaken till 03.15  innan jag  kunde sova så nu är man lagon trött. Nu ska  jag fixa lite till innan man kryper  i säng.

puss  och kram / Anna

Fredag 26e November

Hej alla läsare  hoppas ni mår bra Den här veckan har det varit  mycket att göra här  hemma. har plockat fram alla  mina advents ljus stakar  och bytt  gardiner  i alla  rum samt att  jag  har hunnit baka  både Lussebullar och Hallongrottor. Men helgen blir det  massor att göra med  jag  har en date med Tvättstugan hela dagen massa tvätt har  man så det blir en  lång dag  imorron lördag, sen ska  vi hålla på lite med sambons firma  lite graann med så denna  helg  blir  inte att  ligga  på latsidan inte  men  ännu mysigare blir det för på söndag  är det 1a Advent  himmel vad tiden går  fort nu. Inte långt kvar till jul var tar  dagarna vägen igentligen nä nu blir det sängen  innan man blir  ännu mer virrig  som sambon säger.

Puss och kram / Anna
RSS 2.0