Söndag den 31a Aug

Hej hopp på er alla Så var det Söndag igen jisses vad helgen går fort.
Idag blev det en tur i svamp skogen men inte hittade jag mycket svamp inte ett par stycken bara men sambon hittade en del så ikväll blev det smör stekta kantareller.
Så när man kom hem var det bara hoppa in i duschen och spola av eventuella fästingar och visst hade jag en som kröp på mej men den dränktes kan jag lova.
Sen passade jag på att gå in på hm och shoppa lite Till min minsta brorsdotter som snart fyller år hittade ett par fodrade stövlar med söta katter på så nu blir det kolla efter mer saker till henne i veckan,
Sen blir det till att planera julklappar ja jag vet att jag är en aning tidig men har man många som man vill ge till så är det lika bra att börja redan nu.
Sen vill jag bara passa på att säga ni som vill beställa från lr av mej får jätte gärna höra av er om ni vill ha en katalog jag fixar det.
Sen i veckan kommer dom och börjar riva panelen hemma hos oss så det innebär nu att vi måste tömma fönstret i vardagsrummet och i köket plus allt från balkongen problemet blir sen att hitta var vi ska ställa allt för det kommer bli en himla röra i en månads tid fram över och det ser jag dock INTE fram emot kan jag lova.
Nu blir det fixa kvälls fikat sen blir det ta kväller blir en härlig dag imorron och mer sol kommer det ska bli jätte fint väder onsdag torsdag fredag denna vecka så passa på att njuta av sen sommar värmen kommer jag göra Sen hoppas jag att vi kan åka iväg när dom ska hålla på med renoveringen här hemma vill åka till Vårat Dalarna igen Det är så mysigt att vara där uppe.

Ha en trevlig Söndag kväll på er alla

puss och kram

Lördag den 30e Aug Mys Lördag

Hej hopp på er alla nya och gamla läsare

Idag vart det en mys dag För idag var det invigning av nya badhuset på Södra berget.
Och det var fint i hela badhuset dock en hel del Brister Bastun i killarnas och i tjejernas omklädnings rum var det ingen bra värme i.
Sen Var det nya nyckel systemet kasst man höll ju inte på att få komma ut och så var det super trångt med alla skåpen som satt inpå varndra så man satt nästan på alla folk.
Så en hel del brister hade det med det nya badhuset jag saknar dock vårt gamla fina badhus.
Men bad blev det och jag testade nya rutschkanan och den var det fart i vill jag lova Haha.
Kvällens middag vart ris och fläskfilegryta och så vart det tv häng med mitt favorit program fångarna på fortet på 4an.
Nu ska jag göra det sista innan man tar kväller.
Snart är det Redan Söndag oj vart tog denna helg vägen egentligen????.


Ha en fortsatt trevlig Lördag

Puss och kram

Så var det Måndag igen

God kväll på er alla nu var det ett tag sen jag bloggade men nu är jag tillbaka igen. Idag har solen varit med oss kan jag lova så idag blev det shorts väder Idag var det näst sista gången jag träffade min psykolog på sjukan och så har det varit sjukgymnasten för sambon. Så har vi kört bort vår gamla säng med så nu slipper man snubbla över den i hallen haha. Så var det mys dag ute hos mamma pappa igår ätit god middag och myst med alla och så passade jag på att plocka bort lite ogräs på deras grusgång med lilla pappa. Och nu börjar det närma sej för sista etappen med fasad renoveringen vårt hus blir det sista för i år så på Måndag börjar dom med att byta fönster i vardagsrummet om det inte blir nånting annat som kommer i mellan. Och nu ska jag snart börja med träningen igen efter en lång tid sjukdom så nu hoppas jag att jag kan få vara frisk ett tag. Så funderar jag på att lägga in en ny beställning på lr produkter igen är det nån som vill beställa så är det bara kontakta mej.så hjälper jag er gärna och vill ni ha kataloger så kan jag fixa det med. Nu blir det äta lite kvälls fika innan det är dax att ta kväller. 
 
 
puss och kram
RSS 2.0