Söndag den 30 juni 2013

God kväll på er alla

Idag har det vart en mysig söndag solen har lyst hela dagen.
Och idag så åkte vi och kollade på Veteran moped rally och många var det vill jag lova 140 stycken mopeder,
Sen fikade vi med sambons dotter och sen åkte vi hem och fixade lite jag har skurat ur bokhyllan och plockat och sen tog jag reda på disken.
Sen har jag beställt tårtan till på Tisdag så på tisdag morgon måste jag gå upp och hämta den på ica flygfyren sen kommer min bästa vän hit och hälsar på ska bli super kul.
Sen imorron ska jag till min syster och äta tårta och fira en födelsedag.
Nu har vi gjort rent i ett av våra akvarier för det var fullt med massa äckliga snäckor så det vart ny sand med så nu är det klart att sätta över fiskarna igen.
Så en hel del har man gjort idag denna härliga söndag.

Ha en trevlig Söndag kväll på er

Puss/kram

4 dagar kvar

Gomorron på er alla
Idag skiner solen och det är varmt med nu är sommaren här.
Snart blir man ett år äldre med så nu blir det att städa och fixa så ska man gå upp till ica flygfyren och beställa en tårta för jag har ingen lust att baka en i år för förra året fick jag kasta massor och det är onödigt tycker jag men i år så får Flygfyren baka min tårta ska bli spännande och se vad dom hittar på.
Sen i veckan var man till Lilla Hallstavik och hälsa på mina föräldrar och umgicks en hel dag md dom och självklart jobbade man med och nån dag ska jag åka upp igen och då ska jag måla lite så det blir kul.
Sen saknar man 2 brors döttrar med skickade en inbjudan åt dom men har inte hört nåt så jag antar att dom inte ens kommer för då skulle man höra av sej sista dagen är den 29e juni så jag är lite besviken för att folk inte kan höra av sej.
Nu ska jag fixa och dona här hemma lite
Ha en trevlig helg på er.

Kram kram

ännu en mys helg har varit

Gomorron på er alla läsare
så har midsommar vart då med underbart väder vi åkte ut till mamma pappa och hade en hel mys dag satt ute på altanen och åt middag .
Sen bakade jag en jordgubbs cheesecake som ingen orkade äta så nu är det bara att kasta den som står hemma hos mamma,
Sen i veckan gjorde jag en rabarber cheesecake som vart super god från Leila bakar i Frankrike.
Igår var jag ut till mamma pappa med och jobbade hela dan klippte slyt från andra sidan staketet så nu är det borta med så jag fick en hel underbar dag åkte bussen som gick 11.05 och så gick jag från lundås vägskäl hem så det vart en mysig promenad.
Oxh idag regnar det men det gör inget det behövs lite regn med efter många dagars sol så idag blir det att skicka inbjudnings kort till min födelsedag och sen ska vi på grillning om det nu blir nåt det får vi se.
Annars blir det nog en lugn dag sambon åker till Ludvika i 2 dar så då blir man ensam hemma Hade gärna velat åka med men det blir för bökigt och trångt så jag får vara hemma istället.
Sen träffa man sin fina vän 2 gånger under förra veckan dels 18e sen dagen innan midsommar så vi hade en mys dag vi med och då passade jag på att gosa lite med hennes söta dotter med,
Sen ska man göra en hår förlängning nästa månad med ska bli spännande fick rekommendation av min vän att gå till hennes vän som gör det och det kostar 1800 kr hade jag gått till en frisör hade jag fått betala 3000 kr vilket är dyrt men vi får se Sen ska vi på dop i augusti med så det ska bli kul och mysigt hoppas på bra väder då med.
Nu ska jag äta lite frulle det blir hemgjord rabarber kräm som är super gott.
Ha en trevlig dag på er alla

puss /kram
RSS 2.0