första gången jag bakat gluten fria kakor
Ikväll har jag gjort något jag aldrig gjort tidigare jag har bakat gluten fria hallon grottor och jag lyckades ju riktigt bra Nu blir nog min mamma överaskad när dom kommer på måndag. dom blev jätte fina hoppas bara dom smakar gott med nu ska hon få ta hem lite med så hon har hemma se bild nedan och receptet på dom kommer innom kort. Jag lovar.

blev jätte nöjd trots att det var första gången jag bakade dom gluten fria.
Här kommer receptet på dom
GLUTEN FRIA HALLON GROTTOR
Ingredienser
300 g laktosfritt smör
1 1/2 dl strösocker
1 ägg
1 paket semper fin mix (500g)
1 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
fyllning gärna Hallonsylt
Gör så här
jag hade alla ingredienserna i en matberedare och körde den tills att det började likna en deg.
Tog sedan upp den på bordet och gjorde en boll av den sen tog jag lite och rullade som en boll inte allt för stor.
Lägg ut pappers formar så gör du en fördjupning i smeten och sen lägger på lagonm med Hallonsylt
grädda den sen i 16 minuter tills dom blir lite gyllen bruna men känn om dom e klara för säkerhets skull.ugnen ska vara på 200 grader Lycka till.