Dagens besök på sjukan på ds

hej på er alla.
Idag har man varit på sjukan hela dan och inte fick man nån hjälp där inte vad är det för fel på dagens tandvård egentligen satt och vänta in tiden 13.30 och så får man inte komma in för en klockan va 14.20 ska man inte hålla tiderna eller.
Sen fick jag en idiotisk läkare som inte fattade svenska heller undersökte mej inte ens utan bara bankade i munnen och inte gjorde ett dugg fy bubblan säger jag bara sen gnällde han över min bett skena och beordrade mej boka ny tid och komma ner till min egen tandläkare och att göra en ny skena som var tjockare och hjälpte det inte så skulle jag ringa till nån käk specialist.
Så nu får man fortsätta att gå och ha ont då sämsta tandvården finns just nu på ds sjukhus det var inget kul alls kan jag lova.
Och sen fick vi lite annat gjort med när vi ändå var i stan så nu är man just hem kommen från en hel dag i onödan egentligen jag hade lika gärna kunna stannat hemma och struntat i att ens åkt in till specialist tandvården.
Idag har det vart regnigt och blåsigt hela dan men nu börjar solen titta fram lite Nu ska jag fixa lite här hemma och sätta igång en tvättmaskin och ta det lugnt.
Ha en bra dag på er alla

puss och kram
RSS 2.0