Måndag den 27e Oktober

God Morgon på er alla glada!!

Så var det Måndag igen och Nu är alla morgon rutiner redan gjorda frukosten intagen och sambon har tagit sina nya morgon rutiner med.
Så nu ska man bara vakna till lite sen blir det dax att ta reda på allt som ska göras här hemma vika tvätten jag tvättade i helgen och nu så har vi äntligen fått upp nya gardinstången i vardagsrummet så nu blir det att försöka hitta en gardin kappa som passar.
Igår Söndag så hade vi Mys dag ute hos mamma pappa ute på landet vi blev bjudna på jätte god middag och så efterrätt på det Sen har vi tagit ut nästan alla våra små pelargoner som är planterade i krukor och svärmors stora pelargoner står numera ute hos mamma och pappa i stallet för vintern.
Så nu vart det lite mer plats här hemma.
Och blåser gör det fortfarande men det är inte så kallt ute termometern visar just nu på 13.4 grader ute.
Och nu ska vi börja sätta upp vindskyddet för vintern på balkongen igen eftersom vi var tvungna att ta ner allt när dom skulle hålla på med panelen och måla taket men nu är det äntligen klart nu håller dom bara på att fixa en del uteplatser som vart tilläggs jobb för dom.
Sen har jag börjat sakna min fina vän Lena igen önskar att vi hade kontakt igen vill inget hellre än att vi ska vara sams igen.

Ha en trevlig Måndag på er alla

puss och kram



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0